Sunday, July 21, 2019

HALF DONE, HALF TO GO!

Jälle üks nädal möödas ja saab saata soojasid tervitusi Eestisse!

Ongi poool suvest möödas, kui haige on see? Alles olime seal Nashvilles Sales Schoolis ja nüüd on sama palju veel minna! Ja parimad nädalad on alles ees!
Nädal oli paljudele huvitav, kuna uued linnad ja uued HQ'd. Tulemustega tõusime ka kogu orgiga kõvasti, nii et on ainult juurde panna! 
Meeting toimus meil jälle pargis ja midagi väga erilist pärast teha ei jõudnudki, mitmetel oli vaja jälle kolida! Meil oli ka üks sünnipäevaline nädalast, PALJU ÕNNE VEELKORD, RANDEL! 
Olid ka mõned uued särkide võitjad ja järgmise nädala võistluseks on PIE-IN-THE-EYE!
Järgmine nädal saame kokku kahes erinevas grupis ja omavahel võistlevad HQ paarid. Ehk siis kes kõige rohkem see nädal peredega maas istuvad, saavad teistele pirukaga näkku lüüa!




























Elis püüti eelmine meeting tuubitamas kalameeste poolt kinni:)





Julius: Kolisime Taaviga uude linna. Esimesel paeval laksin linnavalitsusse ja tegin linnapeaga pilti. See pandi facebooki ulesse ja hiljem tehti sellest artikkel linna preztiisikamasse ajalehte. Door-by-door getting famous more and more!
Marek: See nädal oli lahe, päris palju käidi mind varjutamas. Sain see nädal ainult kaks päeva üksi töötada. Üks lahe olukord - olime Jaanikaga tööl ja ühes peres oli kaks kurti last ja ema. Näitasin raamatuid emale ja ema tõlkis viipekeeles lastele, mis raamat sisaldab. Seal istudes sain aru, kui tänulik ma pean olema, et mul kõik olemas on. Et ma kuulen, näen ning olen vaimselt terve. Tänulikkus on suur asi.
Elis: Oli uus ja huvitav nädal ja ilm tegi ka pulli vahepeal. See Utah ilm siin jah selline, et üks hetk täispäike, teine hetk tuleb kuskilt selline tuul, et oksad lendavad, vihmaga samuti :D Nädala naljakamad hetked olid arvatavasti jälle päevast, kus töötasin Sandraga. Saime jälle korralikult naerda, nt nägime mingit mexi papsi, kes oli kohe õues üli open-minded ja hakkas mu tatoveeringust rääkima ja siis ütles, et tal ka tagumiku vahel üks ja kas tahame näha (tegi nalja).
Samuti on tänane päev väga crazy olnud, hakkasime siis Sandraga meetingule sõitma ja ostsime Randelile koogi. Pidime aga auto kinni pidama, kuna kook oli taga nii, et nägime, et see hakkab alla kukkuma. Kinni pidades kukkuski see tagurpidi meie kohvrite peale. Mina juhtisin ja Sandra läks siis taha sellega tegelema, mõlemad nii naersime ja mõtlesime, et mis nüüd teeme. Samal ajal kui siis Sandra seal tegeles, tuli mul taha vaadates jalg piduri pealt ära, nii et sõitsin ühe rattaga üle Sandra varvaste... Kujutate ette kui suur šokk ja naljakas see võis samaaegselt olla, kook ka kuskil kohvrite vahel jne. Aga kõik on elus ja terved, nii et kõik hästi!
Väga mõnus oli ka, kui saime lõpuks oma uues linnas korra õhtul ujumas käia, tuletas meelde, et ELU ON ILUS!!
Taavi: Vinged nädalad on olnud siin Utahs. Aeg lendab nii kiiresti, pool suve juba läbi. Mul väga hea meel, et saan seda suve koos veeta nii lahedate inimestega, kes tahavad õppida ja areneda. See nädal oli ka orgiga parim nädal, niiet liigume õiges suunas ja paneme All ini. 
See nädal oli lahe see, et kolisime Juliusega linna, kus ma tegin oma esimese suve viimased paar nädalat, äratundmise rõõm näha sama Subwayd, kus ma alla kirjutasin, et teine aasta uuesti lähen, oli päris vinge :D


Vabandused ka. et postitus õigeaegselt välja ei läinud, pühapäeval oli jälle palju kolimist :) 

No comments:

Post a Comment

LÕPUSPURT!

Teretere jälle lähedased! Pole midagi muud jälle öelda, kui et MIDAPEKKI JÄLLE NÄDAL LÄBI ja nüüd viimased 10 minna!!!  Absoluutselt ei s...