Sunday, July 28, 2019

2/3 LÄBI ehk parimad nädalad alles ees!

Heiii, sõbrad ja emmed!

Nädal oli väga edukas ja suurem osa meist võitsid ka Moms Awardi ehk on mida oodata banketil! 
Tundub nagu eile, kui kirjutasime siin, et 1/3 on läbi.. Nüüd juba 2/3! Öeldakse, et parimad nädalad on alles tulekul ja paljud müüvad viimase kuuga kõige rohkem! Inimesed hakkavad koolile mõtlema ja meie oskused on paremad kui kunagi varem!
Samuti öeldakse, et suvi on nagu maraton ja viimane kolmandik tulebki ennast kõige rohkem panna. 
Üldiselt oli kõigil jälle tore ja kiire nädal, iga päev juhtub nii palju ja need lähevad nii kiirelt, et keegi ei mäletagi enam päeva lõpus kõike :D Samuti oli kolmapäeval jälle üks suur püha, seekord Utah enda oma! Ehk jälle olid inimesed kodudes, käisid paraadil ja lasid palju ilutulestikke, neil ikka neid pühi suvel jätkub!
Järgmine nädal tuleb aga jälle üks cool nädal, iga päev on meil võimalus saada erinevate asjade eest kuponge, mis lähevad suve lõpus loosi, kus loositakse välja erinevaid Apple tooteid ja Amazoni kinkekaarte jne. On mille nimel pingutada!
Täna käis üks grupp meetingust jälle kanjoneid avastamas, teised aga Park Citys, mis on üks populaarsemaid kohti, kus peredega käiakse. Käisime sellises veepargis, nagu Eestis Estrellas funpark ka praegu, FUN! Samuti olid meil see nädal jälle lausa KAKS sünnipäevalast, Sandra ja Erki! PALJU ÕNNE TEILE VEEL TAGANTJÄRELE!

























Tervitused Eestisse ja loodame, et teil ikka väga külmaks ei lähe! ;)

No comments:

Post a Comment

LÕPUSPURT!

Teretere jälle lähedased! Pole midagi muud jälle öelda, kui et MIDAPEKKI JÄLLE NÄDAL LÄBI ja nüüd viimased 10 minna!!!  Absoluutselt ei s...